1872GENERAL1
#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225631m x 2mEN2973
6226760,8m x 2mFR3016
6232760,8m x 2mSR3000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave