#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225711m x 2mEN3060
6226840,8m x 2mFR3016
6234620,8m x 2mRU3000
6232840,8m x 2mSR3000
6233810,8m x 2mDE3000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave