1872.721Q
#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225671m x 2mEN3088
6232800,8m x 2mSR3000
6226800,8m x 2mFR3000
6234580,8m x 2mRU3000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave