1872.586
#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225701m x 2mEN3013
6234610,8m x 2mRU3000
6232830,8m x 2mSR3000
6226830,8m x 2mFR3000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave