1872.514
#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225681m x 2mEN2996
6266420,8m x 2mSLO8996
6266470,8m x 2mCS10996
6234590,8m x 2mRU3000
6266520,8m x 2mTR10996
6266390,8m x 2mRO5996
6266450,8m x 2mAT10996
6266400,8m x 2mMK6996
6232810,8m x 2mSR3000
6226810,8m x 2mFR3000
6266460,8m x 2mBIH10996
6266480,8m x 2mES10996
6266440,8m x 2mAL10996
6266510,8m x 2mPOL10996
6266500,8m x 2mHU10996
6266530,8m x 2mCN10996
6266430,8m x 2mSK9996
6266370,8m x 2mIT3996
6266380,8m x 2mGR4996
6266490,8m x 2mHR10996
6266410,8m x 2mBG7996
6266360,8m x 2mDE2996
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave