Product features

  • For comprehensive and sophisticated promotions a Unior hand tools or moto tools tent is the perfect choice for you. In addition to its easy set-up and its usability, it will also make your promotional site truly representative of the Unior brand.
  • The package comes with an easy-to-erect 3x3 meter tent with the rear side fully full, while the left and right sides of the tent are half-open. In addition to the latter, the package also includes a beach flag for better visibility of your promotional site and a table with a mat.
#title#
kodi zbehtëPeshë
6294193 x 3 m40300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave