187/2HX

Product features

 • Materiali: fole-prize-prize-pjesa femnore: krom vanadium, krom kromuar
 • Materiali: bit: çelik special mjet, anti korrozioni shkrirë
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • bërë sipas standardit DIN 7422 (vetëm dimensionin metrikë)
#title#
kodSign HX profileLenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
6257412,532131215
607898332131218
607899432131218
607900532131218
607901632131218
607902732131218
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.