1867

Product features

  • Frame material: aluminium
  • Board material: Acrylic 3mm opal white
  • LED Module: 1,5W 12V
  • power supply: 220 / 12V - 20W
  • cable not included

More About Product

#title#
kodThicknessWidthAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
624864813343593741
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave