1857M

Product features

  • Material: 100% polyester

More About Product

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
628524S372
628525M 380
628526L407
628527XL427
628528XXL449
628529XXXL469
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave