1855M

Product features

  • Material: outer fabric: 95% polyester/ 5% elastane, inner fabric: 100% polyester - microfleece
  • TPU membrane: Waterproof: 3.000 mm, breathable: 3.000g, windproof
  • Three outer pockets and one inner chest pocket

More About Product

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
626522S655
626523M 693
626524L720
626525XL775
626526XXL833
626527XXXL881
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave