1854

Product features

  • Material: 50% cotton, 50% polyester

Fleta e të dhënave

pdfXhup me një kapuç - 1854

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
622898S400
622897M460
622896L510
622895XL520
622894XXL560
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave