1852M-ANNIV.

Product features

  • Material: 100% polyester

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
627449M521
627450L546
627451XL577
627452XXL567
627453XXXL651
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave