1851W

Product features

  • Material: 35% cotton, 65% polyester

More About Product

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
627105M170
627106L193
627107XL211
627108XXL236
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave