1850W

Product features

  • Material: 100% cotton

More About Product

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
626515M 140
626516L145
626517XL145
626518XXL156
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave