1850M.UNIOR1919

Product features

  • Material: 35% cotton, 65% polyester
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
627713L171
627714XL195
627715XXL215
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave