Product features

  • A classic mid-weight Tee made from 100% cotton with short sleeves and a crew neck. Grey with contrasting white printing – Unior logo on the front and Made For Work on the back.
  • Simple, clean and timeless.
#title#
kodi zbehtëPeshë
629810S138
629811M138
629812L160
629813XL145
629814XXL153
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave