1850M.KEEPCALM

Product features

  • Material: 100% cotton
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
624145S145
624146M165
624147L177
624148XL194
624149XXL211
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave