1849

Product features

  • Materiali: xhami acryl
  • për shënime dimensioni 75 x 75 mm
  • dorëzuar me 500 shënime
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
62184692110237198
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave