#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
62744723510020054
61786523510037078
6274481208437045
627446320120410126
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave