Fleta e të dhënave

pdfTNT baner - 1844TBNTUNIOR

Product features

  • banners made of non-woven fabric PP coated
  • banners are mainly used to cover the barriers during sports events, fairs and events
  • lengt of separate banner 2,5m
#title#
kodi zbehtëLenghtHeightPeshë
629337Hand tools2500800246
629373Motocycle tools2500800246
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave