1843HANDTOOLS

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodi zbehtëLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec --
626571EN60024020
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave