1843

Fleta e të dhënave

pdfetiketë UNIOR - 1843

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
62187199241
621872165403
621873346.58411
621874577.514039
62187599024090
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave