Profilet

socket 12-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

DIN 7444

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: antindyshk me shkrirë
 • bërë sipas standardit DIN 7444 (vetëm dimensionin metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec --
6204942418048.616534
6204952718048.616514
6204963018048.616488
6204973219058.418739
6204983619058.418694
6204994123574221425
6205004623574221360
6205015023574221272
6205025527597.6272800
6205036027597.6272710
6205046527597.6272580
62050570335117354685
62050675335117354570
62050780350124354305
62050885358130394220
62050990395144415335
62051095395144395090
620511100420155436800
620512105420155425930
620513110451170468200
6205151205001905211400
6205161255001905310800
6205181355202006013800
6205191405742206117000
6205201455742206016600
6205211505742206117000
6205221.1/16"1804916512
6205231.1/8"1804916511
6205251.1/4"1905818740
6205261.5/16"1905818708
6205271.3/8"1905818700
6205281.7/16"1905818687
6205291.1/2"23574221470
6205301.5/8"23574221425
6205311.11/16"23574221440
6205331.13/16"23574221360
6205341.7/8"23574221350
6205352"23574221335
6205362.1/16"27598272831
6205372.1/8"27598272840
6205382.3/16"27598272800
6205392.1/4"27598272730
6205412.3/8"27598272710
6205422.1/2"27598272580
6205432.9/16"27598272580
6205442.5/8"33511728.54685
6205452.3/4"335117354685
6205462.15/16"335117354520
6205473"335117354570
6205483.1/8"350124354305
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Photo (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.