1832

Product features

  • Material: 35% cotton, 65% polyester

Fleta e të dhënave

pdfJelek UNIOR - 1832

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
62168350562
62168452578
62168554581
62168656623
62168758633
62168860732
62168962760
62169064790
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave