1831

Product features

  • Material: 35% cotton, 65% polyester

Fleta e të dhënave

pdfGjera UNIOR - 1831

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
62167550784
62167652801
62167754813
62167856841
62167958846
62168060872
62168162880
62168264896
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave