1830

Product features

  • Material: 35% cotton, 65% polyester

Fleta e të dhënave

pdfKombinimi UNIOR - 1830

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
621667501169
621668521190
621669541241
621670561262
621671581289
621672601307
621673621398
621674641478
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave