Bëje i kompensuar celes të hapur unazë në qese

183/2CT

Product features

Set includes:

  • 6x offset open ring wrench (article 183/1) dim. 8x10, 11x13, 12x14, 16x18, 17x19, 22x24
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje i kompensuar celes të hapur unazë në qese 615467 183/2CT 8 - 24 6
Kyç për të hapur tub 183/2 8 x 10, 11 x 13, 12 x 14, 16 x 18, 17 x 19, 22 x 24 6
Qese bosh CT252 360x290x3 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.