Set i çelsave të mbyllur, i drejtë në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

  • Qelës I rrafshtë I mbyllur ne te dyja aneë 11x (neni 182/2A) me dim. 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22, 24x26, 27x29, 30x32
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave të mbyllur, i drejtë në kuti kartoni 612568 182/2ACB 6 - 32 11 2275
Çelës i mbyllur, i drejtë 182/2A 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 24 x 26, 27 x 29, 30 x 32 11
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

LIFE profile

  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.