More About Product

Profilet

socket 12-pointLIFE profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • Pjesa unazë me profilin LIFE
 • bërë sipas standardit DIN 837 (vetëm dimensionin metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtGjerësiaWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec --
6120046 x 7971011.34.611
6120058 x 911212.7145.619
61200610 x 1113215.616.56.629
61200712 x 1314718197.644
61200814 x 1516220.521.57.659
61200916 x 1717223.224.28.690
61201018 x 1918625.927.49.6112
61201120 x 2220628.931.811161
61201324 x 2625834.837.311.5289
61201527 x 2929838.341.813378
61201630 x 3231842.745.213.5467
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

LIFE profile

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.