Profilet

Artikull i bërë sipas standardeve VDEsocket 12-pointLIFE profileVDE DP me dy shtresa - izolim me dy ngjyraPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • Kreu: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018 standarde

Avantazhet:

 • dyfishtë layered - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • kontrolluar sipas standardit EN IEC 60900

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec --
621580615513.58.551
621581715515957
621582816016.59.562
621583916017.51072
6121851016219.51181
612186111752011.597
6121871218521.511.5112
612188131852312.5113
6121891419025.513136
612190151952713.5146
6215841619027.514.5175
6121911720830.515.5185
621585181953015.5210
612192192273315.5233
6215862024534.516.2273
6192022124436.413.2307
6121932225037.517.5300
6215872325039.816.8333
612194242554218.5428
621588262654418450
6215892727044.818411
6215902828036.518.5488
621591303104719574
6215923232551.519.5647
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.