Product features

 • Bit UNIOR-së dhe bazat e vendosura për shërbimin e biçikletave përfshin të gjitha sendet e nevojshme për shërbimin më të zakonshme në një biçikletë.
 • Bazat dhe copa të vogla janë 1/4 "ndërsa ato të mëdha është 3/8".
 • Për të siguruar përdorimin e të gjithë ata për çdo të arpion apo celes çift rrotullues madhësi, vendosur gjithashtu përfshin dy përshtatës konvertohet - për të përdorur 1/4 "në një 3/8" dhe anasjelltas.
 • Të gjitha sendet mund të përdoret në një shtrëngojë ose një celes çift rrotullues.
 • Të gjitha sendet në grup janë të rregulluar bukur brenda tabaka SOS shkumë.
 • Grupi i përmban:
 • Bit Torx madhësive 25, 27 dhe 30
 • Вit gjashtëkëndor madhësive 3, 4, 5, 6, 8, 10
 • fole-prize-prize-pjesa femnore madhësi 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
 • Përshtatës 1/4 "- 3/8" dhe 3/8 "- 1/4"
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bit dhe bazat vendosur 629380 1782 20 850
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 25, TX 27, TX 30 3
Reduktues 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 8, 9, 10, 11, 13, 12, 14 7
Reduktor 1/2" 190.7/2 1/2"x3/8" 1
Çelës vazhdues imbus 3/8" 236/2HX 8 1
Çelës vazhdues imbus 3/8", i gjatë 236/2HXL 10 1
Reduktues 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/4" 1
Çelës 6 këndësh 3/8" 238/1 6p 15 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.