Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodWrench sizeThicknessWidthDiameterHeightLenghtPeshë
62082124174218.530180481
62082227174218.530180456
62082330174218.530180454
62082432185020.535235733
62082536185020.535235686
62082641185520.535235712
62082746227023.5402651208
62082850227023.5402651218
62082955227523.5402651156
62083060309429.5503452512
62083165309429.5503452582
620835854012529.5593853741
620836904514029.5634103941
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.