Profilet

Premium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom molibden
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodi zbehtëDiameterDiameterLenghtpeshë-- prazen stolpec --
62084024 - 302519460744
62084132 - 4127216101049
62084246 - 5530247601509
62084360 - 9537308602476
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.