Bëje e dyfishtë e mbyllur celes fole-prize-prize-pjesa femnore kompensuar në kuti kartoni

176CB

Product features

Set includes:

  • 16x double ended offset socket wrench (article 176) dim. 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e dyfishtë e mbyllur celes fole-prize-prize-pjesa femnore kompensuar në kuti kartoni 609130 176CB 8 - 24 16
Me dy fole-prize-prize-pjesa femnore përfundoi kompensuar 176 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24 16
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.