More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • Unique design of this tool combines two tools in one – standard disc brake pad spreader and rotor truing fork. The slot allows you to true the rotor back in place and save you thumbs from getting cut on the sharp edges of the rotor. The conically shaped tip of the tool is designed to slide between the pads inside the caliper and spread the pads, pushing pistons back in to the caliper. 2-in-1 Disc Brake Tool is the tool to have at hand in any home garage, when out riding or traveling.
 • Warning: Always make sure disc calipers and disc rotor have cooled down before you start working on them.
#title#
kodLenghtLenghtLenghtWidthWidthWidthHeightHeightLartësiapeshë-- prazen stolpec --
62708620230,54531252.2743,3163
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.