1754

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • UNIOR-së 1754 është një kit universale të plotë për të punuar në rrota - ndërtimi dhe shtrirjes. Të gjitha mjetet janë të organizuar në një shkumë dy shtresa SOS dhe ruhen në një kuti plastike kompakt.
null

Kompleti përfshin mjetet e mëposhtme:

 • 3.3, 03:45, 4, 4.3, 5, 5.5 mm foli celes
 • Shimano foli celes
 • Banesë foli celes
 • Bartës thithit dhe kuvendit dalë mjet
 • Të gjitha MAVIC foli celes
 • DT zvicerane profilin Torx celes dalë
 • 5.5mm T-trajtuar dhe Sheshi fole-prize-prize-pjesa femnore dalë kacavida
 • Foli, duke mbajtur dhe boshti lidhje të gjerë lineare
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Ndërtesa timon Master grup 623441 1754 - 15
Celes fole-prize-prize-pjesa femnore me T-dorezë 193N 5.5 1
Celes fole-prize-prize-pjesa femnore me TBI dorezë 629TBI 5.5 1
Foli, duke pasur dhe fiksime argat matës 1629 357.5 1
Foli celes 1630/2P 3.3, 3.45 2
Thithi DT zvicerane celes Torx 1630/4DTPR 1
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Foli celes 1633/2P 4x4,4 1
celes foli, Shimano 1634/2P 4,3x4,4 1
Foli celes, 5 dhe 5.5 mm 1636/2P 5x5,5 1
celes foli, Mavik 1635/2P 1
celes MAVIC R-SYS dalë 1635/2AP 1
Bartës thithit 1751/2 1
Sheshi dalë fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1751/2Q 1
Mjet kuvendit thithit 1751/2T 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBS3 346x292x62 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.