More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Përdoruesit e ekipit në shtëpi mekanikë të biçikletave, udhëtarët botërore apo një tjetër konkluzion mund të përdorni mjete Unior 1753/6 për nivelim punë te rrota për të shkuar kudo. Me një mjet të gjerë udhë mund namontira çdo pirun para dhe vend e pasme, ndërsa ata të mbeten në kuadër.
 • Treguesi është përdorur më pas si zakonisht në stenda të tjera truing. Ky mjet mund të përdoret gjithashtu për rotors shtrirjes.
 • Xhep truing mjet 1753/6 është dritë dhe të vogla dhe lehtësisht të përshtatet në çdo paketë mbrapa.
#title#
kodThicknessWidthCHeightPeshë
6233101855235125101
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.