Product features

 • Designed for the installation and removal of chainring lockrings on Bosch® Gen 2 e-bike motors.
 • Precision-engineered with CNC machined premium flex plus carbon steel for superior durability and performance.
 • Integrated 1/2" drive fitting ensures compatibility with our ratchet, fixed handle, and torque wrenches for convenient use.
 • Compatible with Bosch Active Line, Performance Line, and Performance Line CX from model year 2014 onwards, with a 50 mm lockring outer diameter.
 • This tool serves as a reliable replacement for the Bosch® 0275009003 tool.
#title#
kodDimension of open end wrenchSign SQ 4-point profileDiameterDiameterWidthGjerësiaPeshë
629466241/2"50.846.4324.7151
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.