1720/2DP

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
 • Mjeti mund të përdoret nga mekanika profesionale ose amatore
 • Lidhje Dana Master janë për zinxhirët e përdorur zakonisht me lidhjen master, SRAM PowerLink ose lidhja që mungon KMC. Pas përdorimit të zinxhirit dhe për shkak të baltës dhe ndryshk, ajo mund të jetë e pamundur për të hequr lidhjen mjeshtër me vetëm duart tuaja. Me Unior 1720 / 2DP Master Link Dana, heqja e lidhjes mjeshtër është e lehtë.
#title#
kodLenghtWidthDiameterThicknessMaximum additional lenghtpeshë-- prazen stolpec --
623296177451122186
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.