1704

More About Product

Product features

 • Vendosur shërbim pezullimi UNIOR përfshin mjetet më të njohura profesionale për servisin pirun dhe goditjet, të gjithë të rregulluar mirë në një mjet tabaka SOS dhe ruajtur në një kuti kompakte.

Grupi i përmban:

 • Vendosur heqës unazë madhësive 12 mm dhe 12.7 mm
 • Vula piruni mjet i instalimit për Rrëshqitës pirun madhësive 32, 34, 35/36 dhe 40 mm
 • Madhësive gjashtëkëndor kryesore 3/64 "1/16", 1.5 2, 2,5 dhe 3
 • 1/2 "bazat e madhësive 10, 15, 26, 27, 28, 30
 • 1/2˝ reversible ratchet
 • 1/4˝ socket size 5
 • 1/4˝ swivel handle
 • Suspension wrench with strap
 • Dana папагалл me tapë
 • Awl with round, double bent blade
 • Adjustable spanner wrench
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Suspension service set 625953 1704 31
Vendosur heqës unazë 1701/5 1
Vula pirun mjet instalimit 1702 30, 32, 34, 35, 36, 40, 37, 38 8
Pezullimi qelesa me rrip 1705/2DP 1
Celes Flat për shërbimin e pezullimit 1783/1 6P 24, 26, 27, 28, 30, 32 6
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 5 1
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 15 2
Celes imbus gjashtëkëndesh 220/3 3, 1.5, 2, 2.5, 1/16", 3/64" 6
celes fiksohem me gjilpërë 253/2DP 2,3x2,8 1
Dana papagajka paralele 449/1PYTHON 240 1
Kaçavidë me grep të lakuar dy herë 639C 165 1
Kuti plastike për çelësa vazhdues 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.