1702 I RI

Product features

 • Fork seal driver tool is specially designed for dust seal installation on the suspension forks. The drivers are designed to use the forks bushing as a guide, eliminating crocked seal installation, and ensuring perfect fit of the seal. The tool is made from reinforced plastic and does not damage the seal or the fork housing during the installation. Available in different sizes, each of them corresponding to specific stanchion diameter, and is compatible with both flangeless and flanged seals, making them compatible with most modern forks.
 • Better compatibility is the biggest virtue of the newest version of this tool, but it also has laser engraved logos & spec, which will stay clearly visible for extended period of time.

More About Product

Profilet

Instructions for safe use

#title#
kodi zbehtëDiameterLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6277533029.48792
6277543231.487102
6277553433.487114
6277563534.487119
6277573635.487125
6290343736.487132
6290353837.487119
6277584039.487151
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Ne pozicion vulën pluhur mbi paralelisht pirun në hapjen pirun dhe futur mjet zgjedhur.

Me hitet e shumta në mjet, jemi të sigurt se vula pluhuri është ulur në mënyrë të vendosur në pirun. Mjet është bërë nga plastike të fortë dhe nuk dëmton vulë dhe strehimit pirun.

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.