Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik

Avantazhet:

 • shtrëngojë: punon si rrugë, drejtim vidë mund të ndryshohet me buton
 • 72 - dhëmbët, 5 ° kënd të punës
 • Unazë të ndaluar nga ana unazë e celes pengon gabim të papritur e celes nga arrë dhe pozicionimin mbrapa në arrë.
 • Ajo mundëson shtrëngim të shpejtë dhe të lehtë të arrë pa shkaktuar dëme në të përdoruesit dhe të shpejtë, të shpëtuar dhe pozicionimin e saktë e celes në arrë.
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthWidthThicknessThicknesspeshë-- prazen stolpec --
6228516 x 8114,217,417,48,48,440
6228528 x 9130,420,917,48,48,455
6228538 x 10130,420,917,48,48,455
62285410 x 11144,422,920,99,78,472
62285612 x 1316624,923,49,79,797
62285714 x 15181,430,427,411,710,1142
62285816 x 18205,933,930,41211,7198
62285917 x 19224,434,431,91211,7211
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Questions & Answers

 • Do wrenches with a ratchet need to be oiled?
  No, the ratchet mechanism should not be oiled, but the dirt should be removed with a non-corrosive cleaning agent.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.