1696

Product features

 • Materiali: çeliku special mjet
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë

Si të përdorni mjet:

 • Mjet pirun filetim është projektuar për prerjen tema të reja dhe për përpjekje për të kapur temat ekzistuese në tubat steerer që nuk janë të të kromit. Bërë nga çeliku me cilësi dhe të caktuar për përdorim gjatë jetës. Përdorimi mjet në tub drejtues nën 90 ° kënd. Kur prerja temat, përdorni prerja yndyrat. Dizajni ergonomik i trajtuar siguron optimale transmetimit fuqi dhe punë efektive.

Fleta e të dhënave

pdfMjet pirun filetim - 1696

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodThreadLenghtThicknessWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
6160741" x 24 tpi37031841100
6196331.1/8" x 26 tpi37031841130
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Pjesë ndërrimi

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.