1695MB1

Fleta e të dhënave

pdfCrank Saver Kit - 1695MB1

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Crank Saver - Pedal thread repair and insert kit
 • No more problems with stripped pedal mounting threads on the cranks. With the help of our Crank Saver Kit you can repair stripped threads and save your beloved cranks.
 • First use reaming taps and create oversized 5/8˝×24 TPI threads in the crank arms. Thoroughly clean the threads, then apply thread locker to the insert and install it into the crank arm. Finally, thread the pedal into the insert.
 • For detailed instructions on Crank Saver Kit usage and inserts installation check the video below.

Kit includes:

 • Left and right reaming tap 5/8˝×24 TPI
 • 10 pedal thread inserts for left crank arm
 • 10 pedal thread inserts for right crank arm
 • Kit comes in the metal box with cut out SOS foam trays, so each of the pieces will be always in the right place.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Crank Saver Kit 626979 1695MB1 - 5
Trajtuar për çezmat pedale 1695/4BI 1
çezmat pedale 1695.1AL 5/8" x 24 TPI 1
çezmat pedale 1695.1AR 5/8" x 24 TPI 1
Fut fije pedale, 10 copë vendosur, lënë 1695.4A 5/8L x 24 1
Fut fije pedale, 10 copë vendosur, e drejtë 1695.3A 5/8 x 24 1
Metal kuti 981K3/8 3/8"x321x198x54 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.