Fleta e të dhënave

pdfçezmat pedale - 1695.1AL

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • Projektimit precize dhe ngurtësoi për të qëndruar të mprehtë. 1965.1AL është përdorur për prerje tema të reja majtë para se të futur fije majtë pedale fut 1695.3L. Pedal tap 1695.1AL heq fijen e vjetër përpara se të bëjnë një të re, kështu që nuk ka rubinet tjetër është e nevojshme.
#title#
kodThreadLenghtPeshë
6165545/8" x 24 TPI85,581
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.