Product features

 • Pro Road Repair Stand is a sophisticated product, developed in cooperation with some of the best World Tour mechanics.
 • Stand is built from strong aluminum and steel parts and only weights 5,1 kg.
 • In comparison to traditional three-leg fork mount stands, Unior's double-leg design takes up less space once unfolded and offers mechanic more working space. Stability of the stand is equal as with three-leg designs.
 • The upper assembly is angle adjustable, while the complete stand is adjustable by height.
 • The stand is suitable for work on lighter mountain bikes as well.
 • The upper assembly is also compatible with Unior's Pro Workshop stands with plate.
 • The stand can be also upgraded to support bicycles with through axles, with additional through axle adaptor – article number 1693R.2.
#title#
kodThicknessWidthGjerësiaMinimum heightMaximum heightPeshë
62752968410217707108506000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.