More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Don’t hassle with the placement of your bike, leave it in the garage, place it on the shop floor or display it in your living room. Any bike, anywhere. Unior’s adjustable floor stand is suitable for everything from kid’s bicycles to big 29+ monsters. Top part is adjustable in height (for 123 mm) and angle, while the rubber layer protects your frame against scratches. Slot is wide enough to accommodate all popular rear axle dimensions.
 • Stand is made out of stainless steel and offers great stability, regardless of the bicycle’s weight. Base of the stand is equipped with high-quality rubber inserts that prevent movement and protect floor surface. Black finish guarantees compatibly with any style of shop, office or home.
#title#
kodThicknessWidthMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtMinimum heightmax HPeshë
6265422522002673902844071787
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.