Product features

 • Fix-it-yourself bicycle repair stand is used in public places: along bike trails, bike parks, campsites, in front of hotels, city centers and other tourist destinations, especially popular with cyclists. Stands are equipped with tools for basic repair and a high quality outdoor specific steel pump. On the stand, you can find an adjustable wrench, chain tool, Schrader & Presta valve tool, set of hex wrenches (2.5 – 8), spoke key 3.3, 3.45 and DT, TX wrenches 10, 25, PH and flat screwdriver, cone wrenches sizes 13, 14, 15, 17 and set of tire levers.
 • Bike mund të varur në qëndrimin mbi varëse rrobash projektuar posaçërisht , të mbrojtur me gome .
 • Të gjitha mjetet janë të bashkangjitur në një tel të fortë dhe kur nuk përdoret , janë ruajtur me kujdes brenda kornizës qëndrim .
 • Qëndrim duhet të mbylli në tokë . Bulonat nuk janë të përfshira

Kujdes!

 • Bike stand fix it yourself and tools are subjected to extremely different weather influences, which significantly increases the possibility of corrosion. This condition falls under normal use and wear, requiring intensive care of tools on a DIY stand. Instructions for care and use are explained in the attached instructions.
#title#
kodLenghtWidthHeightHeightPeshë
6284254003301400150023200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.