Product features

Designed and developed for technicians to work smarter, not harder. The stand is constructed around heavy-duty one-piece aluminum column, which gives a great stability and at the same time holds all wires on the inside, so there´s nothing in a way when working on a bike. It is strong enough to lift even the heaviest bicycles to the desired height with ease, so the bicycle is always in the most ergonomic position to work on. Electric repair stand is not just powerful, but also smart. It features endless height adjust, but it can also lift or descend a bike automatically with a push of a button. It also stops on its own when bike reaches the ground. Thanks to the travel adjust limiters; you can limit its travel, so it always stops at the desired height. Build in safety system keeps the technician and the bicycle on the stand safe and makes sure nothing goes wrong.

Features:

 • Automatic stopping system with a build in safety feature to keep technician and bicycle on the stand safe
 • Endless height adjust
 • Travel adjust limiters
 • Main electricity supply cable coming in from the top of the stand, so nothing is in the work area
 • Hidden wires
 • Two USB A charging port
 • Equipped with Master shop repair clamp 1693.1M
 • Anti-slip clamp interface
 • Main column made of steel and bolted together creating a super rigid frame
 • Secures directly to the floor or on a heavy-duty metal fixed plate
 • Optional heavy-duty large fixed plate with floor leveling function
 • No assembly needed, just fix it in place, plug in the electricity and start working

Technical specifications:

 • Measurement: W750xL750xH2072 mm
 • Weight: 106 kg (with a steel fixed plate)
 • Maximum height: 1780 mm
 • Load capacity: 400N (40kg)
 • Power: 0,25 kW
 • Steering voltage: 5 V
 • Input: 100-130 V; 60 Hz
 • Movement speed: 3.3 m/min
 • IP rating: IP30 – inside use only
 • Noise level: 55 dB
 • CE compliant
#title#
kodi zbehtëLenghtHeightMaximum heightWidthMinimum heightPeshë
628789100 - 130 V7502078180875025097000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Related products

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.