Mbajtëse për riparim te bicikletave PRO me dy kapëse,me lirim të shpejtë

Product features

 • Biçikletë Riparimi qëndrojë me pjatë të caktuar dhe të dy nofullat është projektuar për punëtori të shërbimit dhe përdoruesit më të kërkuar.
 • Qëndrim mundëson punën për dy mekanikë në të njëjtën kohë në dy biçikletë.
 • Gotë plastike e re mundëson ruajtjen e mjeteve dhe pjesë këmbimi.
 • Pjatë fikse është projektuar ergonomike. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 45 kg, e cila mundëson që të shërbimit biçikletë më të rëndë.
 • Stand is adjustable by height between 947 and 1570 mm.
 • Pesha e stendës është 56,5 kg.
 • Pajisje të tjera - mbajtës rrotull letër.
 • Clamp can grip tubes of any shape, with diameter of minimum Ø22mm to maximum Ø60mm.
 • Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
 • Kodi 623 228 artikull 1693C1 është të qëndrojë me dy nofullat me pranverë dhe pa pjatë fikse
 • Kodi 623 224 artikull 1693CS është të qëndrojë me pjatë fikse dhe dy nofullat me arrë rregullueshme
 • Kodi 623 229 artikull 1693CS1 është të qëndrojë me dy nofullat me arrë rregullueshme dhe pa pjatë fikse
 • Kodi 623 230 neni 1693CS2 është të qëndrojë me dy nofullat (me pranverë dhe arrë rregullueshme) dhe pa pjatë fikse
 • Biçikletë riparimin qëndrojë 1693C1, 1693CS1 në 1693CS2 është projektuar për dysheme apo tavan malin.
#title#
kodMinimum heightMaximum heightLenghtWidthThicknessMaximum heightpeshë-- prazen stolpec --
6277719851570704905700168062000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.